Κρήτη | Ξεσπά η μητέρα της 44χρονης με θρόμβωση μετά το AstraZeneca: «Θέλω το παιδί μου πίσω» | Video

κρήτη-ξεσπά-η-μητέρα-της-44χρονης-με-θρό-0

Ξεσπά η μητέρα της 44χρονης η κατάσταση της οποίας επιδεινώθηκε ραγδαία την Πέμπτη (20/5) μετά τη θρόμβωση που υπέστη λίγες ημέρες αφότου εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca.

H 44χρονη μητέρα οδηγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης εσπευσμένα από το Βενιζέλειο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά μια μέρα μετά, με τους γιατρούς να ενημερώνουν ότι έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και επιληπτική κρίση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη ΜΕΘ όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο 24ωρα.

«Το μόνο που θέλω να γίνει καλά το παιδί μου. Όπως ήταν υγιέστατη πριν το εμβόλιο έτσι να γυρίσει πίσω!» είπε η μητέρα της μιλώντας στο Mega.

«Δε θέλω διαφημίσεις. Θέλω το παιδί μου πίσω. Ήταν θετική στα πάντα, μας έπεισε να κάνουμε το εμβόλιο. Μας είπε “κάντε το εμβόλιο γιατί αν δεν το κάνετε δεν μπορούμε να σας κάνουμε παρέα. Θέλω τη ζωή του παιδιού μου. Ήταν υγιέστατο. Τα παιδιά ρωτάνε “πού είναι η μαμά; Θέλουμε να τη δούμε”» ανέφερε.

Η γυναίκα εξηγεί πως η κόρη της ήταν εκείνη που την έπεισε κι εκείνη να κάνει το εμβόλιο της Astrazeneca χωρίς η ίδια να εμφανίσει καμία παρενέργεια.

«Η κόρη μου ήταν και την ευχαριστώ γιατί είχαμε απομακρυνθεί λόγω κορονoϊού. Εγώ είπα να την πάνε στο Ωνάσειο για καλύτερα όμως δεν ξέρω, εγώ θέλω πίσω το παιδί μου. Ούτε αποζημιώσεις θέλω ούτε τίποτα. Το παιδί μου πίσω! Όπως πριν το εμβόλιο. Θέλω την υγεία του παιδιού μου, δε θέλω αποζημιώσεις» υπογράμμισε η γυναίκα. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook