Κρήτη | Ξεκινούν οι αυτοψίες για την εκτίμηση των ζημιών στις επιχειρήσεις από το σεισμό – Τι πρέπει να κάνετε

κρήτη-ξεκινούν-οι-αυτοψίες-για-την-εκτ-1299161

Τη Δευτέρα 18 Οκτώβριου ξεκινούν οι αυτοψίες για την εκτίμηση των ζημιών στις επιχειρήσεις, από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ανακοινώνεται, από την Περιφέρεια Κρήτης, ότι από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν οι αυτοψίες για την εκτίμηση των ζημιών στις επιχειρήσεις, από το σεισμικό φαινόμενο της 27ης  Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Οι αυτοψίες θα πραγματοποιηθούν στις επιχειρήσεις για τις οποίες έχει υποβληθεί σχετική αίτηση μέχρι σήμερα. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αίτημα θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από την υπηρεσία μας, προκειμένου να προγραμματίζουν το ραντεβού με το κλιμάκιο που είναι αρμόδιο για την εκτίμηση των ζημιών.

Τονίζεται, παράλληλα, ότι η διαδικασία για την υποβολή σχετικής αίτησης συνεχίζεται κανονικά, καθώς οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που έχουν ζημιές μπορούν να:

  • αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που επισυνάπτεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (Σχέδιο Αίτησης ΕΔΩ) και στην συνέχεια σκαναρισμένη στο email [email protected] 

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης μπορείτε να ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2813-410205 και 202 (γραφείο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook