Κρήτη | «Ξάφρισε» δύο αυτοκίνητα αλλά η αστυνομία του άλλαξε τα σχέδια

κρήτη-ξάφρισε-δύο-αυτοκίνητα-αλλά-η-1286484

Συνελήφθη, χθες (21.09.2021) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, την (21.09.2021) το πρωί άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ημεδαπών τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε τις παραπάνω κλοπές, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εξιχνιάστηκε, χθες (21.09.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, μια υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι προχθές (19.09.2021) οι δύο ημεδαποί αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα ημεδαπού και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Δίκυκλη μοτοσυκλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook