Κρήτη | Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα θέρμανσης του Αρκαλοχωρίου – Θα διατεθούν σόμπες στις σεισμόπληκτες περιοχές

Η περιφέρεια σε συντονισμό με ιδιώτες κατάφερε να προμηθεύσει τους κατοίκους των οικίσκων με τις απαιτούμενες σόμπες ώστε να προστατευθούν από την βαριά κακοκαιρία

Άμεσα βρέθηκε λύση στο πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετώπιζαν δεκάδες σεισμόπληκτοι κάτοικοι οικίσκων ανά τον δήμο Μινώα Πεδιάδας. Οι ανάγκες σε σόμπες και πηγές θέρμανσης καλύφθηκαν κατόπιν συντονισμού του δήμου και της περιφέρειας Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζητήματα θέρμανσης προέκυψαν από τις δυσλειτουργίες που προκάλεσε στα air condition το πολικό ψύχος. Όπως δήλωσε σε πρώτο χρόνο στο neakriti.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Σεισμόπληκτων «Η Ελπίδα», Μάρκος Κοκολάκης, δεκάδες πολίτες στις σεισμόπληκτες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου βρίσκονται αντιμέτωποι με την φοβερή κακοκαιρία χωρίς τα απαραίτητα μέσα να ζεσταθούν.

Την γνωστοποίηση του θέματος ακολούθησε ένας τάχιστος συντονισμός του Συλλόγου «Η Ελπίδα» με την περιφέρεια Κρήτης και τον δήμο Μινωά Πεδιάδος με αποτέλεσμα να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας το ταχύτερο δυνατό οι οποίες ήταν:

  • 10 σόμπες στο Σαμπά
  • 7 σόμπες στο Χουμέρι
  • 8 σόμπες στην Βόνη
  • 10 σόμπες στο Αρκαλοχώρι

Την ίδια ώρα, συγκινητική ήταν η παρουσία εθελοντών και κατοίκων της περιοχής οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ