Κρήτη | Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία σε περίπτερο – Ανήλικος ο δράστης

κρήτη-βίντεο-ντοκουμέντο-από-την-ληστ-1247533

Ανήλικος είναι τελικά ο δράστης της ένοπλης ληστείας στο περίπτερο επί της λ. Γ. Παπανδρέου στο Ηράκλειο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να απειλεί τον υπάλληλο με το μαχαίρι, όσο ο δεύτερος δράστης, 19 ετών, κρατούσε τσίλιες.

«Εκείνη την στιγμή ο υπάλληλος ήταν στην αποθήκη. Ο νεαρός βρήκε την ευκαιρία και του έβγαλε το μαχαίρι λέγοντας «δώσε μου ότι έχεις», ενώ μετά από λίγο του είπε «δώσε μου 100 ευρώ να φύγω»», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου στο Creta24, ο οποίος σημείωσε πως η ληστεία σημειώθηκε στις 11 τη νύχτα της Παρασκευής, ενώ οι δύο νεαροί έκαναν για ώρα βόλτα στην περιοχή.

Όπως σημείωσε ο υπάλληλος αρχικά νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα, ενώ όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για ληστεία κράτησε την ψυχραιμία του και προσπαθούσε να καθυστερήσει τον ληστή, μήπως και κάποιος περαστικός αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε και έσπευδε σε βοήθεια.

«Δυστυχώς δεν ήρθε κάποιος. Τον έβαλε μέσα με το ζόρι, άσκησε βία, του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό», συνέχισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο υπάλληλος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό.

Μόλις ο υπάλληλος μπήκε στο περίπτερο και άνοιξε το συρτάρι ο 17χρονος είδε ότι υπήρχαν και άλλα χρήματα και ενώ ο πρώτος του έδωσε τα 100 ευρώ απαίτησε να του δώσει και τα υπόλοιπα. «Τότε χτύπησε το τηλέφωνό του από τον τσιλιαδόρο και απομακρύνθηκε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης που τόνισε πως είναι πολύ μεγάλη η ανασφάλεια που νιώθουν ειδικά τα βράδια καθώς στην περιοχή έχουν σημειωθεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά.

Η αστυνομία αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δύο δράστες.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook