Κρήτη | Βγήκαν ξανά τα όπλα – Απείλησε ότι θα σκοτώσει τους θηροφύλακες

κρήτη-βγήκαν-ξανά-τα-όπλα-απείλησε-ό-853734

Τι κι αν οι προηγούμενες ημέρες ήταν ημέρες… αγάπης και κατάνυξης; Όπως όλα δείχνουν, κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν πτοήθηκαν και ενεπλάκησαν σε ένοπλα περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα τα προηγούμενα 24ωρα στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

Ευτυχώς, πάντως, σε καμία από τις δύο επίμαχες περιπτώσεις τα πυρά δεν τραυμάτισαν κάποιον…

Το πρώτο ένοπλο συμβάν σημειώθηκε προχθές το βράδυ στο Ασήμι, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Α’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσου, ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης λαθροθήρας άνοιξε πυρ εναντίον θηροφυλάκων στο Ελαφονήσι Χανίων.

Προχθές το βράδυ, επικράτησε αναστάτωση στο Ασήμι του δήμου Γόρτυνας. Περίπου στις 9 το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα, άγνωστος – μέχρι χθες το βράδυ – δράστης πυροβόλησε εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πυρά προήλθαν από όπλο που κρατούσε άτομο το οποίο επέβαινε σε διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται αν στο επίμαχο όχημα επέβαιναν πέραν του ενός και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, αμέσως μετά τον πυροβολισμό, ο οδηγός του αυτοκινήτου πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο. Παρά το ότι στην ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν υπήρχε κόσμος, ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Εντούτοις, από τον πυροβολισμό το σταθμευμένο αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές. Το συμβάν έχει προκαλέσει προβληματισμό στους κατοίκους του χωριού, ενώ έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) της ένοπλης επίθεσης, αλλά και για τα κίνητρά τους, διεξάγεται από την Αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook