Κρήτη | Βγήκαν απ’ την εντατική οι τραυματίες του τροχαίου με τις μηχανές

κρήτη-βγήκαν-απ-την-εντατική-οι-τραυ-853717

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα από το ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί τραυματίες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με τις μηχανές, το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου στις 3 Βαγιές Ηρακλείου.

Τόσο ο 19χρονος όσο και 15χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ, από χθες έχουν εισαχθεί για περαιτέρω νοσηλεία στην νευροχειρουργική και στην παιδοχειρουγική κλινική του νοσοκομείου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, η κατάσταση της υγείας τους εξελίσσεται θετικά και για τον λόγο αυτό οι θεράποντες ιατροί πήραν την απόφαση τα δύο νεαρά άτομα, να βγουν από την εντατική μονάδα.

Είδηση φυσικά που σκόρπισε ανακούφιση και χαμόγελα στις οικογένειες των δύο τραυματιών , οι οποίες και τα τελευταία 24ώρα ζούσαν ώρες αγωνίας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την ελπίδα, ότι σύντομα θα ξεπεράσουν το κίνδυνο και η περιπέτεια τους θα ανήκει στο παρελθόν.

Στο μεταξύ, στην παιδοχειρουργική κλινική εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο τρίτος τραυματίας του τροχαίου, ο 14χρονος συνεπιβάτης του δικύκλου, η κατάσταση της υγείας του οποίου , εξαρχής ήταν καλύτερη σε σχέση με τους άλλους τραυματίες.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook