Κρήτη | Βαρύ χειρουργείο για την ηλικιωμένη μετά το τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

κρήτη-βαρύ-χειρουργείο-για-την-ηλικιω-1519685

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Κρήτης η 96χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου στο Αρκαλοχώρι (δείτε ΕΔΩ).

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη, στις 18:00, όταν η 96χρονη γυναίκα διέσχιζε δρόμο πεζή και παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 57χρονη γυναίκα. Η ηλικιωμένη κατά την πτώση της χτύπησε στο κεφάλι. Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, απαιτήθηκε η διακομιδή του από το Κέντρο Υγείας της περιοχής – όπου μεταφέρθηκε αρχικά – στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί κρίθηκε απαραίτητο να γίνει χειρουργική επέμβαση. Πλέον είναι διασωλημένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι γιατροί παρακολουθούν διαρκώς κάθε εξέλιξη.

«Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 96χρονης γυναίκας, μετά και από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου 2022», σημείωσε ο υποδιοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Στέργιος Κτενιαδάκης.

Υπενθυμίζεται πως η οδηγός τους οχήματος παρέμεινε στο σημείο, συνελήφθη και στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook