Κρήτη | Βάπτιζε τα κλεμμένα …κληρονομιά ο 48χρονος με το παρατσούκλι πτηνού

κρήτη-βάπτιζε-τα-κλεμμένα-κληρονομ-758973
Φωτογραφία αρχείου

Το παρατσούκλι του παραπέμπει σε πτηνό, τα όσα αποδίδονται όμως στην δράση από την ΕΛΑΣ παραπέμπουν μάλλον σε …αρπακτικό. Ο λόγος για έναν 48χρονο κτηνοτρόφο από χωριό της Μεσσαράς, το όνομα (αλλά και η χάρη) του οποίου ακούγονταν όλο και πιο πολύ τελευταία στους αστυνομικούς κύκλους.

Οι πληροφορίες που έφθασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ανέφεραν ότι ο 48χρονος εμπλέκεται σε υποθέσεις κλοπών και έτσι προχώρησαν σε έρευνες τόσο στο σπίτι του, σε κεφαλοχώρι της Μεσσαράς, όσο και σε άλλη περιοχή όπου επίσης διατηρεί σπίτι και ζώα.

Και …bingo! Είναι εκπληκτικό ότι στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκε μία πανάκριβη μεγάλη κουζίνα υγραερίου συγκεκριμένης εταιρείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιδιαίτερη αυτή κουζίνα είχε κλαπεί πριν από περίπου ένα χρόνο από μονοκατοικία Γερμανού στο Καμηλάρι. Ο άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται τώρα στην χώρα του, ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Φαιστού μέσω της τεχνολογίας και αναγνώρισε την κουζίνα του. Δεν πίστευε στα μάτια του.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας βρήκαν επίσης δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία είχαν κλαπεί από τα Πιτσίδια και τις Μοίρες αντίστοιχα. Βρήκαν ακόμα κλεμμένα ψυγεία και άλλες οικοσυσκευές, τα οποία, όπως αναφέρεται, έχουν αναγνωριστεί από τους παθόντες.

Και η προανάκριση συνεχίζεται καθώς υπάρχουν και άλλα αντικείμενα, των οποίων η προέλευσης ελέγχεται.

Ο ίδιος πάντως ο 48χρονος αρνείται ότι εμπλέκεται σε κλοπές και υποστηρίζει ότι δεν είναι κλεμμένα αλλά ….κληρονομιές από συγγενικά πρόσωπα που έχουν αποβιώσει. Αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε για την κουζίνα υγραερίου, αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε για το κυνηγετικό.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook