Κρήτη | Τρεις γαλάζιες σημαίες υψώθηκαν σε παραλίες του δήμου Φαιστού | Photos

κρήτη-τρεις-γαλάζιες-σημαίες-υψώθηκα-1471436

Για μία ακόμα χρόνια ο Δήμος Φαιστού ύψωσε τρεις Γαλάζιες Σημαίες στις τρεις πολυσύχναστες παραλίες του.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρήγορη Νικολιδάκη, των Αντιδημάρχων Αντώνη Κωνσταντουλάκη και Ιπποκράτη Σκαντζάκη, καθώς και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μανώλη Ορφανουδάκη, παρουσία των τοπικών αρχών Αστυνομίας και Λιμενικού, καθώς και εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών.

Η ύψωση των σημαιών έγινε συμβολικά από το Δήμαρχο Φαιστού. «Για μία ακόμα φορά  αναδεικνύουμε την προσήλωση μας στην ανάδειξη των παράλιων μας και την προστασία του περιβάλλοντος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Το να έχεις μια Γαλάζια Σημαία και να την διατηρείς αποτελεί μια δέσμευση και μια ευθύνη. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτή την κατεύθυνση κι ευχόμαστε στους δημότες μας και τους επισκέπτες καλό καλοκαίρι».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης αναφέρει:

«Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που και οι τρεις πολυσύχναστες παραλίες μας συμμετέχουν στο θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας. Με την παρότρυνση του δημάρχου μας και την υποστήριξη προέδρων, πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων επαγγελματιών στηρίζουμε έναν θεσμό που διασφαλίζει σοβαρές υποδομές και καθαριότητα για τις ακτές και τις παραλίες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υποστήριξη και συνεργασία τους, όλους όσοι βοήθησαν, καθώς και τους Συλλόγους Επαγγελματιών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμακίου. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο και φέτος να απολαύσει τις αναβαθμισμένες παραλίες μας και τις θάλασσες».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook