Κρήτη | Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση – Πώς έγινε η αναγνώριση του Γιώργου Τριανταφύλλου | Photos

κρήτη-τραγικό-τέλος-στην-εξαφάνιση-849778

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου Γιώργου Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου το αυτοκίνητο του αγνοούμενου 83χρονου.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν μέσα στο όχημα μια σορό η οποία βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης: Παρά το ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από τις Αρχές η ταυτότητα του νεκρού, θεωρείται βέβαιο ότι το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον άτυχο ηλικιωμένο…

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου (σ.σ. πρόκειται για ένα Honda Civic χρώματος ασημί) βρέθηκε νωρίς χθες το απόγευμα σε χωράφι στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, από διερχόμενο άνδρα. Ο τελευταίος αντίκρισε μέσα στο αμάξι το άψυχο σώμα και σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που μετέβησαν στην περιοχή αντίκρισαν και αυτοί την ανθρώπινη σορό, η οποία ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τάχιστα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής για να μεταβεί στο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εξαιτίας της κατάστασης αποσύνθεσης στην οποία βρισκόταν το πτώμα, δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από την αρχή ότι επρόκειτο για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι η σορός ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου, καθώς συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έσπευσε στο σημείο λίγο αργότερα, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι τα ρούχα που φορούσε ο θείος του την ημέρα της εξαφάνισής του μοιάζουν με τα ρούχα που έφερε το πτώμα.

Εξάλλου, μέχρι χθες παρέμενε αναπάντητο το ερώτημα αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του εκλιπόντος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τη χθεσινή ημέρα φαίνεται ότι οι αρμόδιες Αρχές δεν είχαν βρει κάποιο στοιχείο που ενδεχομένως να αποκάλυπτε εγκληματική ενέργεια. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν είχε ειπωθεί από “επίσημα” χείλη.

Εντούτοις, το πιθανότερο “σενάριο” είναι ο θάνατος του εκλιπόντος να προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο αναμένεται να διακριβωθεί μετά τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του άτυχου ηλικιωμένου πρόκειται να γίνει στη 1 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Αγνοείτο από τις 7 Απριλίου

Τα ίχνη του άτυχου Γιώργου Τριανταφύλλου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου. Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας εθεάθη για τελευταία φορά σε καφενείο στην Παντάνασσα Ηρακλείου, όπου σύχναζε.

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή λόγω άνοιας.

Όταν εξαφανίστηκε, είχε μαζί του το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δεν έφερε μαζί του κινητό τηλέφωνο ή ταυτότητα. Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου εκδόθηκε, μάλιστα, “Silver Alert” από τη “Γραμμή Ζωής”.

Όπως δημοσιεύτηκε, την ημέρα της εξαφάνισής του ο 83χρονος φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέτ παλτό και καφέ παπούτσια. Επίσης, όπως ανέφερε η σχετική δημοσίευση, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,76 μέτρα, ενώ είναι εύσωμος. Το αυτοκίνητό του είναι ένα ασημί (ανθρακί) Honda Civic με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615. Πρόκειται για το ίδιο όχημα το οποίο εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε χωράφι στη ΒΙ.ΠΕ.

Οι ώρες αγωνίες

Υπενθυμίζεται ότι, όλο το διάστημα από τις 7 Απριλίου μέχρι και χθες, η οικογένεια του Γιώργου Τριανταφύλλου αναζητούσε εναγωνίως τον αγαπημένο της άνθρωπο. Την αγωνία των οικείων του είχε μεταφέρει πριν από μερικές ημέρες, μιλώντας στο neakriti.gr, η ανιψιά του.

«Η αγωνία μας δεν περιγράφεται για τον θείο μου. Είναι άρρωστος και αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Είχε πάντα ένα πρόγραμμα ρουτίνας, θα το έλεγα εγώ, όπως συνέβη και την Κυριακή (σ.σ. 7 Απριλίου). Ξύπνησε το πρωί, ήπιε τον καφέ του και πήγε μετά στο καφενείο που συχνάζει στην Παντάνασσα», ανέφερε προ ημερών στο neakriti.gr η ανιψιά του 83χρονου, Λένα Χατζηγεωργίου. Εκτός από την οικογένεια του Γιώργου Τριανταφύλλου, σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα και οι παλιοί του συνάδελφοι στην Αγροτική Τράπεζα, οι οποίοι, μάλιστα, απηύθυναν μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους έκκληση προς όποιον γνωρίζει την παραμικρή πληροφορία για τον 83χρονο, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook