Κρήτη | Τραγική η κατάσταση στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου – Δεν έγινε η μεταφορά 81χρονου, λόγω πληρότητας άλλων ΜΕΘ

Με την κατάσταση της υγείας ενός 81χρονου Ρεθυμνιώτη να αξιολογείται από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου σταθερά κρίσιμη, χθες κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του ασθενούς με Covid, από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε άλλες μονάδες ΜΕΘ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατόν!

Ειδικότερα, ένας 81χρονος ασθενής με Covid, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρέθυμνου, με την υγεία του να χειροτερεύει, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και να εισαχθεί σε άλλη Μονάδα ΜΕΘ, καθώς στα νοσοκομεία των όμορων νομών ήταν πλήρης.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατόν να μεταφερθεί ο 81χρονος, λόγω πληρότητας και στα άλλα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο Ρέθυμνο, με κάθε ρίσκο, αφού οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σταθερά κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα τέτοιου είδους περιστατικό στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ειδικότερα, πρόκειται για το τέταρτο που σημειώνεται στο Ρέθυμνο. Ωστόσο τα τρία προηγούμενα κατάφεραν να μεταφερθούν.

Τραγική μόνο μπορεί να χαρακτηριστική η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να δίνουν τον δικό τους αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς το σύστημα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι κυριολεκτικά στον «αέρα», με την κλινική να διαθέτει τρεις κλίνες και αυτή τη στιγμή παραμένουν και νοσηλεύονται πέντε ασθενείς.

Πηγή:neakriti.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά στην τελική ίσως να είναι δίπλα τυχερός ο λεβέντης παππούς, ένα που δεν θα τον ταλαιπωρήσουν τα κομματόσκυλα- γιατροί του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν κάνει κατάληψη στο νοσοκομείο και διαμαρτυρωντε από το 2015 για τα πάντα που τους επιτρέπουν να μη δουλεύουν αφήνοντας τους Ρεθεμνιωτες στην τύχη τους, τους Ρεθεμνιωτες που φυσικά πλήρωσαν με τους φόρους του για να σπουδάσουν τους κομπογιαννίτες που τους ταλαιπωρούν σήμερα σαν ……γιατροί και δυο ο παππούς θα τη γλυτώσει μάλλον αφού οπως φαίνεται αν δεν σε βάλουν σε μηχάνημα την γλυτώνεις !!! Ο θεός μαζί του και γρήγορη ανάρρωση και στον παππού και σε ολους τους Έλληνες !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ