Κρήτη | «Τους έπιασαν στα πράσα» – Σύλληψη τη στιγμή του πάρε- δώσε των ναρκωτικών

κρήτη-τους-έπιασαν-στα-πράσα-σύλλ-1225445

Λαβράκι έβγαλε για τους αστυνομικούς η σύλληψη τη στιγμή της συναλλαγής για αγορά ναρκωτικών σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα «συνελήφθησαν, το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (21.05.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός κατά το χρόνο που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη) έτερο ημεδαπό. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του δεύτερου ημεδαπού δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 25,5 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του πρώτου ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένας άντρας, ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά 41,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των  εκατόν πέντε (105) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook