Κρήτη | Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι – Συλλήψεις για κοκαϊνη και κάνναβη

κρήτη-τους-έπιασαν-πάνω-στο-αλισβερίσ-1026210

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (10.04.2020) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί να προμηθεύονται ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από έταιρο ημεδαπό και αφού πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς των αστυνομικών Υπηρεσιών, ακολούθησε έρευνα στην οικία του τρίτου ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 402 γραμμάρια κάνναβης,

• 7,3 γραμμάρια κοκαΐνης,

• 2 ζυγαριές ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 7.340 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,

• κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook