Κρήτη | Τους έκαναν τσακωτούς με ναρκωτικά – Χειροπέδες σε δύο άνδρες

κρήτη-τους-έκαναν-τσακωτούς-με-ναρκωτ-1215281
Φωτο Αρχείου

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης σε δύο άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις περί ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία σε δύο άνδρες στο Λασίθι, βρέθηκε στην κατοχή τους 80 γραμμάρια κάνναβης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες τους, όπου στο σπίτι του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 3 δενδρύλλια κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες (29.05.2023) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 86 γραμμάρια κάνναβης, τρία δενδρύλλια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook