Κρήτη | Τούμπαρε το αμάξι, ξεπάτωσε και μία ελιά!

κρήτη-τούμπαρε-το-αμάξι-ξεπάτωσε-και-772821
φωτο αρχείου

Μέσα σε ένα λιόφυτο κατέληξε ένα αυτοκίνητο, μετά από μια τρελή πορεία που διέγραψε, όταν η οδηγός του προσπάθησε να αποφύγει τις λακκούβες που έχει ο δρόμος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρόμο Καστελίου – Σμαρίου, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Η οδηγός του ΙΧ παρά την προσπάθεια της δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο, με συνέπεια να τουμπάρει μέσα στο λιόφυτο, ξεπατώνοντας μια ελιά.

Η ίδια, σοκαρισμένη, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, έχοντας τραυματιστεί. Περιοικος που αντιλήφθηκε το συμβάν, έσπευσε στο σημείο και έδωσε μια κουβέρτα στη γυναίκα, η οποία περίμενε το ασθενοφόρο από το Καστέλι για να την παραλάβει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο ekriti.gr επισήμανε πως το συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου (Καστέλι- Απόστολοι- Σμάρι) είναι άθλιο, με πάρα πολλές και επικίνδυνες λακκούβες.

Αν και οι κάτοικοι έχουν επισημάνει πολλάκις το πρόβλημα, αυτό παραμένει ως σήμερα άλυτο. «Δεν είναι το πρώτο τροχαίο που συμβαίνει σε αυτό το δρόμο, εξαιτίας της κατάστασης του. Έχουν γίνει αρκετά, αλλά μάλλον θα πρέπει να θρηνήσουμε κάποιον νεκρό για να φτιαχτεί», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας χαρακτηριστικά.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook