Κρήτη | Τον «τσάκωσαν» για την εγκατάλειψη της ηλικιωμένης από τον κλεμμένο καθρέπτη

κρήτη-τον-τσάκωσαν-για-την-εγκατάλε-949451

Η κλοπή ενός καθρέπτη ξετύλιξε το κουβάρι της παράσυρσης και εγκατάλειψης μιας 83χρονης γυναίκας την περασμένη Κυριακή το πρωί στη Ρογδιά. Η ηλικιωμένη τραυματίστηκε την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία και ο ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε να της προσφέρει μια βοήθεια, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Στο σημείο όμως βρέθηκε τμήμα του καθρέπτη του οχήματος (μάρκας BMW, όπως προέκυψε) που χτύπησε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», το Α.Τ Μαλεβιζίου που διερευνούσε την υπόθεση είχε έναν κύκλο υπόπτων που αναζητούνταν για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται στην εγκατάλειψη της ηλικιωμένης. Τελικώς, η απάντηση στο ερώτημα «ποιος ήταν ο ασυνείδητος οδηγός» ήρθε από την κλοπή που διέπραξε για να αντικαταστήσει τον σπασμένο καθρέπτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 37χρονο κάτοικο της Ρογδιάς, ο οποίος θέλησε να αλλάξει τον σπασμένο του καθρέπτη κλέβοντας έναν άλλο από ίδιο όχημα που βρίσκεται σε αντιπροσωπεία στην Αλικαρνασσό. Η πράξη του όμως έγινε αντιληπτή και εκτός από την κλοπή προέκυψε από την προανάκριση και η εμπλοκή του στο τροχαίο με εγκατάλειψη.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook