Κρήτη | Τον «κάλεσε» να χορέψουν, αρνήθηκε, γύρισε με πιστόλι, ξαναέφυγε και γύρισε με καραμπίνα!

κρήτη-τον-κάλεσε-να-χορέψουν-αρνήθη-1222977

Σε κοινωνική εκδήλωση προσκλήθηκαν, σε «επίδειξη» όπλων βρέθηκαν, όσοι έδωσαν το «παρών» σε κοινωνική εκδήλωση, στη Μεσαρά. Κι αυτό εξαιτίας ενός 49χρονου, ο οποίος μετά από μερικά «πήγαινε-έλα», κατά τα οποία έφερνε όπλα, τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Την οργή του 49χρονου πυροδότησε, σύμφωνα με τη δικογραφία, η άρνηση ενός άλλου προσκεκλημένου στην εκδήλωση να χορέψει! Λίγο μετά τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα, κι ενώ είχαν μείνει, πια, λίγοι καλεσμένοι, ο 49χρονος θέλησε να χορέψει και για το λόγο αυτό έτεινε το χέρι του προς έτερο καλεσμένο για να σηκωθεί κι εκείνος.

Το άλλο πρόσωπο αρνήθηκε, εξηγώντας ότι έχει «παραγγείλει» τραγούδι, το οποίο και θα χόρευε, γι’αυτό και τη δεδομένη στιγμή θα παρέμενε στο τραπέζι του.

Ο 49χρονος βγήκε εκτός εαυτό, εκστομίζοντας ύβρεις, συμπεριφορά που «τράβηξε» την προσοχή αλλά και προκάλεσε προσπάθειες τρίτων να τον ηρεμήσουν. Ο άνδρας αποχώρησε από την εκδήλωση, για να επιστρέψει όμως, περίπου μισή ώρα αργότερα, με ένα πιστόλι στο χέρι! Ο διοργανωτής της εκδήλωσης και ο ιδιοκτήτης του χώρου εστίασης έσπευσαν να τον αφοπλίσουν, αφαιρώντας σφαίρες και γεμιστήρα, θεωρώντας ότι το συμβάν έληξε! Φευ! Ο 49χρονος εξακολουθούσε εξοργισμένος να βρίζε, αποχώρησε για δεύτερη φορά, επιστρέφοντας με κυνηγετική καραμπίνα, η οποία μάλιστα εκπυρσοκρότησε στα χέρια του, με τη σφαίρα να φεύγει, ευτυχώς, στον αέρα, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Για δεύτερη φορά ο 49χρονος αφοπλίστηκε από παρευρισκόμενους, ενώ αποχώρησε – αυτή τη φορά οριστικά. Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε τον βρήκε ξαπλωμένο, στο σπίτι του, και τον συνέλαβε.

Ο άνδρας δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και καταδικάστηκε σε 18 μήνες, με αναστολή, ενώ άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν θυμάται τίποτα…

cretalive.gr 

One thought on “Κρήτη | Τον «κάλεσε» να χορέψουν, αρνήθηκε, γύρισε με πιστόλι, ξαναέφυγε και γύρισε με καραμπίνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook