Κρήτη | Τον πυροβόλησε οκτώ φορές! – Το ένοπλο επεισόδιο κατέληξε σε τροχαίο | Photos

κρήτη-τον-πυροβόλησε-οκτώ-φορές-το-έ-1659818

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά το περιστατικό ένοπλης επίθεσης στα Πραιτόρια.

Ο δράστης μαζί με τον αδελφό του, είχαν στήσει ενέδρα στον κτηνοτρόφο ο οποίος κινούνταν με 4Χ4. Περίμεναν καρτερικά κρυμμένοι σε ένα χωράφι με ελιές και μόλις το θύμα προσέγγισε το σημείο, πυροβόλησαν με καλάζνικοφ περίπου 8 φορές!

Μια σφαίρα πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο και παραλίγο να τραυματίσει τον άνδρα, όμως για καλή του τύχη αυτό δεν έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο σε κάμερες ασφαλείας και το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr και οι δύο άνδρες που είναι γνώριμοι των αρχών, είχαν διαφορές μεταξύ τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, θείος και ανιψιός συναντήθηκαν στον δρόμο και έπεσε το πιστολίδι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μικρότερος στην ηλικία παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έτρεξε προς τα χωράφια, πιθανόν για να σωθεί με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω και ένας από την απέναντι μεριά να τρακάρουν.

Ωστόσο και σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα του άνδρα ήταν σταθμευμένο και διαπιστώθηκε ότι είχε βληθεί από σφαίρα. Περίοικος ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας κάτοχος του αυτοκινήτου, δεν έχει αναφερθεί αν γνωρίζει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το επεισόδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook