Κρήτη | Τον έστειλε η γυναίκα του να ακονίσει το μαχαίρι και κατέληξε… στα κρατητήρια

κρήτη-τον-έστειλε-η-γυναίκα-του-να-ακο-1103832

Η γυναίκα του του ζήτησε να πάει να ακονίσει ένα μαχαίρι και συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία.

Πρόκειται για ένα νεαρό από τη Συρία, ο οποίος όχι μόνο συνελήφθη, αλλά τραυματίστηκε ελαφρώς από το μαχαίρι που κρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο Ηράκλειο. Ο 23χρονος αλλοδαπός βγήκε από το σπίτι του έχοντας σε μία σακούλα το μαχαίρι που του ζήτησε η σύζυγός του να ακονίσει.

Αρχικά έβαλε τη σακούλα με το μαχαίρι μέσα στο παντελόνι του. Όμως όπως περπατούσε η σακούλα σκίστηκε, λόγω της τριβής σκίστηκε και το παντελόνι και προκλήθηκαν επίσης και γρατζουνιές στο σημείο του δέρματος όπου ακουμπούσε το μαχαίρι.

Έτσι ο 23χρονος το έβγαλε και περπατούσε με αυτό στο δρόμο. Για κακή του τύχη έπεσε σε αστυνομικούς που ορθώς τον ακινητοποίησαν βλέποντάς τον με το μαχαίρι ανά χείρας.

Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου η ιστορία του έδειχνε να μην «στέκει», όμως αυτό που πρόσεξαν οι αστυνομικοί ήταν ότι απέναντί τους είχαν έναν νέο άνθρωπο που φαινόταν ειλικρινής.

Έγινε έλεγχος στα χαρτιά του, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται νόμιμα στη χώρα μας και όταν το «άλλοθι» του επιβεβαιώθηκε, όλοι κατάλαβαν ότι ο συλληφθείς έλεγε την αλήθεια.

Τελικώς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, εξιστόρησε κι εκεί την περιπέτεια του και αφέθηκε ελεύθερος

creta24.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook