Κρήτη | Τον έπιασαν την ώρα που πότιζε τη… φυτεία δενδρυλλίων

κρήτη-τον-έπιασαν-την-ώρα-που-πότιζε-τ-1242331

-Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

-Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων

Ολοκληρώθηκε χθες (24.06.202) το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, χθές (24.06.2021) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης ύψος έως δύο (2) μέτρων τα οποία και εκριζώθηκαν και συνελήφθη ο ημεδαπός κατά το χρόνο που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες στο χώρο της φυτείας.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook