Κρήτη | Το τροχαίο στο Μπαλί είχε γίνει πριν από μέρες – Έψαχναν το ζευγάρι από την περασμένη Τετάρτη

κρήτη-το-τροχαίο-στο-μπαλί-είχε-γίνει-1208259
Φωτογραφία αρχείου

Για αρκετά 24ωρα βρισκόταν αβοήθητη, σε κοντινή απόσταση από τον νεκρό σύζυγό της, η 32χρονη γυναίκα που βρέθηκε να χαροπαλεύει το Σάββατο στο Μπαλί, έπειτα από τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύζυγός της. Το ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε εκεί από τα Χανιά και πιθανότατα το ατύχημα είχε γίνει την περασμένη Τρίτη, καθώς από την Τετάρτη οι κοντινοί τους άνθρωποι, είχαν αρχίσει να τους αναζητούν.

Ο 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός από φίλους που τον αναζητούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων, στην εθνική οδό στο ύψος του Μπαλί. Η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε λίγα μέτρα ανατολικότερα από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα της, σε θαμνώδη περιοχή.

Η 32χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στην εντατική, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Νάθαν και η Σβέτα είχαν ξεκινήσει από την Ιεράπετρα όπου και διέμεναν για τα Χανιά προκειμένου να ολοκληρώσουν μια αγοραπωλησία ενός τζιπ. Το ζευγάρι όμως, καθυστερούσε να επιστρέψει και οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό όπου δούλευε ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο πόστο του την περασμένη Τρίτη και ούτε και την επόμενη μέρα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του ο Ναθαν.

Καλούσαν στα κινητά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι το πρωί της Τετάρτης ,οπότε και απάντησε στο κινητό της γυναίκας μία κάτοικος της περιοχής, που ενημέρωσε τους φίλους του ζευγαριού ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, το βρήκε πάνω στην εθνική οδό και από κει και μετά ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση από τους φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή απευθύνθηκαν και στον πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο ίδιος ανήσυχος και έντρομος προχώρησε στην καταγγελία εξαφάνισης στην αστυνομία.

Τελικά εντοπίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πηγή: neakriti.gr / cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook