Κρήτη | Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη Γλυκερία

κρήτη-το-τελευταίο-αντίο-στην-44χρονη-γ-1231247

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, στη Λοχριά Ρεθύμνου, η οικογένεια και φίλοι της 44χρονης Γλυκερίας που έφυγε χθες από τη ζωή.

Η Γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα λόγω της εμφάνισης, του σπάνιου σύνδρομου θρόμβωσης με θρομβοπενία, λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το Astra Zeneca.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος χθες κατήγγειλε την χορήγηση του εμβολίου της εταιρίας σε γυναίκες κάτω των 50 ετών και όπως έκανε γνωστό, θα κάνει «ότι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν  για τον θάνατο της γυναίκας μου.» (δείτε εδώ)

zarpanews.gr

One thought on “Κρήτη | Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη Γλυκερία

  1. Κρίμα κι άδικο τρία παιδιά να ορφανέψουν επειδή ΕΠΡΕΠΕ ντέ και καλά να μπολιαστεί η άτυχη μάνα …Δυστυχώς ο εκφοβισμός του κόσμου είναι άκρατος και μόνοι μας και με την θέληση μας πηγαίνουμε στις «λαιμητόμους»-εμβολιασμούς με εμβόλια αγνώστων και άκρως επικινδύνων παρενεργειών ..για να μην περάσουμε μιά έστω πιό βαριά (όχι πάντα..) ίωση…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook