Κρήτη | Το «λάθος» του ένοπλου κουκουλοφόρου που λήστεψε φαρμακείο

κρήτη-το-λάθος-του-ένοπλου-κουκουλο-446727
φωτο αρχειου

Ακόμη προσπαθεί να συνέλθει η φαρμακοποιός και η βοηθός της, οι οποίες το βράδυ της Τρίτης, έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας στο φαρμακείο τους, επί της Λεωφόρου Μίνωος, στο Ηράκλειο (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η φαρμακοποιός στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV, όλα συνέβησαν λίγο πριν κλείσει το φαρμακείο.

Περίπου στις 8.45 το βράδυ ξαφνικά ένας άντρας φορώντας κουκούλα, μπήκε στο φαρμακείο, φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο .

Με απειλητικό ύφος στρέφεται προς τις δύο γυναίκες, ζητώντας τους να του παραδώσουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η φαρμακοποιός του δίνει τα χρήματα, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε και άλλα.

Αφού παίρνει όλα τα χρήματα και πριν τραπεί σε φυγή, γύρισε προς το μέρος που βρίσκονταν οι δύο γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ξαναέρθω».

Έντρομες οι δύο γυναίκες και εμφανώς σοκαρισμένες, ειδοποιούν την αστυνομία. Αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο και αφού συλλέγουν τα απαραίτητα στοιχεία, ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, που παραμένει άφαντος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «δυνατό χαρτί» για τις αστυνομικές αρχές, αποτελεί το γεγονός, ότι ο ένοπλος ληστής μπούκαρε στο φαρμακείο , αφήνοντας ακάλυπτα τα χέρια του και χωρίς να φοράει γάντια.

Με βάση αυτό το στοιχείο, λοιπόν, έχουν ήδη συλλεχθεί στοιχεία από δαχτυλικά αποτυπώματα του δράστη, τα οποία σε συνδυασμό με το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αν μη τι άλλο, θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στον ταχύτερο εντοπισμό του δράστη.

Τέλος να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο φαρμακείο στο παρελθόν έχει πέσει θύμα διάρρηξης.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook