Κρήτη | Τίμησαν και βράβευσαν τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη | Video + Photos

κρήτη-τίμησαν-και-βράβευσαν-τον-αρχηγ-1456544

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου διοργάνωσε σε γνωστό κέντρο του Ηρακλείου, μια όμορφη εκδήλωση για τα μέλη της μαζί με τις οικογένειες τους, αλλά και φίλους, προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Νίκος Καλομοίρης η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS, αλλά και σε αστυνομικούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Με την έναρξη της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου τίμησε και βράβευσε τον τέως Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και επίτιμο Αρχηγό του Σώματος Στρατηγό κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ο κ. Καλομοίρης εκ μέρους της ένωσης ευχαρίστησε το κ Καραμαλάκη για όλα και ότι έχει κάνει για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης τόνισε για την άριστη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στις επιλογές που θα κάνει στη ζωή του.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του και θα τον στηρίξουμε όπως μας στήριξε και εκείνος, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλομοίρης Νίκος.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου κ. Καλομοίρη Νίκου:

Ο κ. Καραμαλάκης Μιχάλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης για την ιδιαίτερη τιμή προς το πρόσωπο του. Θεωρώ όμως υποχρέωση μου να τονίσω, ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους εσάς, σε όλους του αστυνομικούς, σε όλους του συναδέλφους, για το καθημερινό αγώνα που δίνουν με επαγγελματισμό, αμεροληψία και αντικειμενικότητα για την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας.

Μαζί συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, μαζί αγωνιστήκαμε, ο σεβασμός μου για τον κάθε Έλληνα αστυνομικό είναι δεδομένος.

Η υπερηφάνεια μου κατακλύζει την ψυχή μου.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί ηγήθηκα ενός σώματος με άξιους συναδέλφους και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για την διαρκεί στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους καλέσω να συνεχίσουν να εργάζονται με το ίδιο ζήλο, την ίδια αμεροληψία και αντικειμενικότητα για το καλό της Ελληνικής κοινωνίας, τονίζει συγκινημένος ο κ. Καραμαλάκης.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Καραμαλάκη Μιχάλη:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook