Κρήτη | Τη φετινή σεζόν θα δείτε να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς οι Βρετανοί τουρίστες

κρήτη-τη-φετινή-σεζόν-θα-δείτε-να-έρχο-1043557

Συνάντηση με την Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση η κα. Smith εξήρε το έργο της Περιφέρειας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για τον ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού στο νησί και ιδιαίτερα για τους κύκλους σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, η Κρήτη είναι αγαπημένος προορισμός για τους Βρεττανούς πολίτες, έχω μεγάλη πεποίθηση ότι τη φετινή σεζόν θα δείτε, σε λίγο, να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Κάνετε εξαιρετική προετοιμασία για να φιλοξενήσετε τους συμπατριώτες μου που ανυπομονούν να έρθουν και πάλι στην Κρήτη όπως και εγώ η ίδια στο μέλλον» είπε στα Ελληνικά η Βρεττανή Πρέσβης απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαριστώντας την κα. Smith για την παρουσία της στο νησί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 80 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα της θέση που θα της ανατεθεί καθώς αναχωρεί το επόμενο διάστημα από την Πρεσβεία της Μ. Βρετανίας.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχε η Πρόξενος της Βρετανίας στη Κρήτη Αριστέα Χουρδάκη.

One thought on “Κρήτη | Τη φετινή σεζόν θα δείτε να έρχονται σε μεγάλους αριθμούς οι Βρετανοί τουρίστες

  1. Για να δούμε….πολλά κεράσια μικρό καλάθι
    Πάντως ήδη κάποιες ευρωπαϊκές χώρες απαγόρευσαν την είσοδο από Αγγλία αφού εκεί καλπάζει πλέον η ινδική μετάλλαξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook