Κρήτη | Θύμα απάτης 38χρονος – Του απέσπασαν πάνω από 3.000 ευρώ με ψεύτικη αγγελία

κρήτη-θύμα-απάτης-38χρονος-του-απέσπα-1245452

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη είναι ένας 30χρονος άνδρας καθώς και μία 43χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, οι οποίοι επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα από έναν άνδρα με ψεύτικη αγγελία για μηχάνημα έργων.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 38χρονος άνδρας, έπεσε θύμα των δύο δραστών, καθώς τον έπεισαν να τους στείλει χρήματα, πριν λάβει το προϊόν.

Έτσι ο άνδρας έβαλε 3.240 ευρώ στον λογαριασμό της γυναίκας

Όσο περνούσε ο καιρός και ο 38χρονος δεν είχε λάβει ακόμη το μηχάνημα, άρχισε να έχει υποψίες κι έτσι απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Τρεις μήνες μετά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, βρήκαν τους δράστες, σχηματίζοντας τους δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε χθές (20.10.2021), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, υπόθεση απάτης για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (άνδρας και γυναίκα) κατηγορούμενων για το αδίκημα της απάτης.

Παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 3.240 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω ημεδαποί είχαν προβεί στην συγκεκριμένη απάτη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook