Κρήτη | Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο που «έσβησε» στην άσφαλτο

κρήτη-θρήνος-για-τον-27χρονο-γιώργο-που-1532189

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη με την μηχανή που οδηγούσε. (Δείτε ΕΔΩ.)

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες σοκ στις οποίες μπορεί κανείς να δει ότι η μηχανή του άτυχου οδηγού έχει διαλύσει κυριολεκτικά ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το εμπλεκόμενο ΙΧ.Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου και πρόκειται για έναν 60χρονο Ελβετό.

Την ίδια ώρα ο πόνος για τον χαμό του 27χρονου Γιώργου είναι μεγάλος. Ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook