Κρήτη | Θρίλερ για την πορεία του αγνοούμενου Γερμανού – Στην Κρήτη η οικογένεια αναζητά απαντήσεις

κρήτη-θρίλερ-για-την-πορεία-του-αγνοού-1525306

Έκκληση στους κατοίκους της περιοχής γύρω από το δάσος του Ρούβα να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Γερμανού δικηγόρου Μίχαελ Κάντς (δείτε ΕΔΩ), απευθύνει η οικογένεια του, η οποία αναζητά απαντήσεις για την πορεία που ακολούθησε κατευθυνόμενος προς το Καμαραικό σπήλαιο.

Ο αδελφός του και η μητέρα του βρέθηκαν στην Κρήτη σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία για επανεκκίνηση των ερευνών.

Μέσα σε σιωπηλή απόγνωση, η μητέρα κι ο αδελφός του βρέθηκαν στην περιοχή του δάσους του Ρούβα, αναζητώντας απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την πορεία που φαίνεται να ακολούθησε ο άτυχος ορειβάτης.

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του ο αδελφός του μιλά για την απόγνωση της οικογένειάς του, που δεν μπόρεσε να εντοπίσει κανένα ίχνος του. Με βάση το στίγμα του κινητού του μέσα σε μια νύχτα φαίνεται να έχει διανύσει απόσταση που απαιτεί τουλάχιστον 6 ώρες πεζοπορίας.

Το στίγμα που έστειλε το προηγούμενο της εξαφάνισης του βράδυ (2/9), στις 20:15, σε φίλο του έδειχνε ότι βρισκόταν κοντά στο Καμαραικό σπήλαιο, που είχε θέσει ως προορισμό του, κάτι που αποτέλεσε αφετηρία για τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με drone, αλλά και πεζοπόρα τμήματα όλες αυτές τις ημέρες.

Η οικογένεια του εκτιμά πως ενδέχεται να απέφυγε τη μεγάλη διαδρομή των 44 χλμ. αλλάζοντας τη διαδρομή του, είτε συνέβη κάτι αιφνίδιο.

Με αναρτήσεις φίλοι και συγγενείς του καταξιωμένου Γερμανού δικηγόρου και έμπειρου ορειβάτη ζητούν τη βοήθεια των έμπειρων κατοίκων της περιοχής ώστε να εντοπιστεί οπουδήποτε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει, ώστε να ξεκινήσουν νέες εστιασμένες έρευνες.

Οι αναζητήσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έχουν ολοκληρωθεί.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook