Κρήτη | Θετικός στον κορονοϊό… ήταν έτοιμος για ταξίδι

Ένα τραγελαφικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν το μεσημέρι της Κυριακής οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου Ηρακλείου, “Νίκος Καζαντζάκης”.

Πρωταγωνιστής ένας 67χρονος από το Ισραήλ ο οποίος στην προσπάθειά του να ταξιδέψει, επέδειξε το έγγραφο που πρέπει να φέρει και το οποίο δηλώνει ότι είναι αρνητικός στον κορονοϊό προκειμένου να ταξιδέψει.

Ο 67χρονος όμως ήταν θετικός, κάτι που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο, διαβάζοντας το έγγραφο με τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 67χρονος Ισραηλινός δεν είχε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του στο εργαστήριο όπου έκανε το τεστ με συνέπεια να μην μπορεί να εντοπιστεί και να του γνωστοποιηθεί ότι είναι θετικός.

Έτσι, το εργαστήριο επικοινώνησε με την Πολιτική Προστασία και με τη σειρά της Πολιτική Προστασία επικοινώνησε με το αεροδρόμιο, δίνοντας τα στοιχεία του παρ’ ολίγον ταξιδιώτη, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ο 67χρονος τουρίστας οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, το έγγραφο ήταν στα αγγλικά, μία γλώσσα που εκείνος δεν γνωρίζει κι έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει…

ekriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ