Κρήτη | Θεσμός πια το «The Crete Trip» για τους φοιτητές Erasmus

κρήτη-θεσμός-πια-το-the-crete-trip-για-τους-φοιτ-811693

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν εκπρόσωποι του «The Crete Trip 2019» ενός θεσμού που αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

Στη συνάντηση συμμετείχαν Άννα Συριγωνάκη – Εθνική Συντονίστρια The Crete Trip 2019, Φοιτήτρια ΤΕΙ Κρήτης και η Φωτεινή Χατζάκη – Ταμίας The Crete Trip 2019, Φοιτήτρια ΤΕΙ Κρήτης. Όπως τόνισαν, πλέον, το The Crete Trip αποτελεί έναν μεγάλο θεσμό και αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα και η Περιφέρεια Κρήτης έχει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά για την στήριξη που μας παρέχετε. Στόχος μας ήταν να εντάξουμε όλο και περισσότερο το κρητικό στοιχείο στο ταξίδι μας για να γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες την κουλτούρα της Κρήτης αλλά και της χώρας μας»., τόνισαν οι εκπρόσωποι της νεολαίας.

Φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το ταξίδι των νέων και λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας των προηγούμενων χρόνων. Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενεργά τη δράση των νέων. Φέτος οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι 8 – 12 Μαΐου και στις 9 Μαΐου στην ημέρα Ευρώπης θα γίνει μεγάλη εκδήλωση με παρέλαση. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 850 φοιτητές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook