Κρήτη | «Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»: Επαγγελματίας σε παραλία απείλησε κοπέλα που του ζήτησε απόδειξη

κρήτη-θα-μάθω-που-μένεις-και-θα-σε-καν-1090726

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε παραλία του Ηρακλείου αναδεικνύει τις προσπάθειες κάποιων επαγγελματιών να κερδοσκοπήσουν σε βάρος πολιτών αλλά και του ίδιου του κράτους αποκρύπτοντας έσοδα.

Σύμφωνα με καταγγελία παρέας λουόμενων Ηρακλειωτών στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής, η παρέα που αποτελείτο από άτομα νεαρής ηλικίας κορίτσια και αγόρια,θέλησε να δροσιστεί στην παραλία και αποφάσισε να μισθώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν όταν επιχείρησαν να πληρώσουν με κάρτα ο υπεύθυνος της παραλίας αρνήθηκε να πληρωθεί και απαίτησε μετρητά,καθώς, υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεται το κέρδος του ενώ αρνήθηκε να εκδώσει και αποδείξεις.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού εξαπέλυσε ύβρεις προς την παρέα. Στη συνέχεια μετά από την αντίδραση των νεαρών έφερε κάποιες αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ωστόσο την ώρα εκείνη αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μάλιστα μία κοπέλα ανέφερε ότι θα καλέσει την εφορία και τότε ο επαγγελματίας εξεμάνει ακόμη περισσότερο απειλώντας ακόμη και με χειροδικία ενώ συνέχισε τις απειλές λέγοντας ότι θα μάθει που μένει και θα την κανονίσει.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη στην παραλία και έληξε με την αποχώρηση των νεαρών που ωστόσο δεν ειδοποίησαν αστυνομία ή λιμενικό.

Τέτοιες συμπεριφορές αμαυρώνουν τους σωστούς επαγγελματίες του χώρου και προκαλούν αντιδράσεις στους νομοταγείς πολίτες. Ας παρέμβει ΑΑΔΕ και λιμενικό προκειμένου να προβεί σε ελέγχους καθώς οι επιτήδειοι όχι μόνο δεν αισχροκερδούν και φοροδιαφεύγουν αλλά φτάνουν στο σημείο να απειλούν ευθέως την σωματική ακεραιότητα πολιτών.

Για όποιον ενδιαφέρεται από τις αρχές τα στοιχεία της παραλίας είναι στη διάθεσή μας για τα περαιτέρω έστω και αυτεπάγγελτα.

ekriti.gr 

One thought on “Κρήτη | «Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»: Επαγγελματίας σε παραλία απείλησε κοπέλα που του ζήτησε απόδειξη

  1. Δυστυχώς το 90% των επιχειρηματιών του τουρισμού στον χώρο της εστίασης πράττουν το ίδιο και έχουν το θράσος να ζητούν από το κράτος το οποίο κατακλέβουν αποζημίωση λογω covid

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook