Κρήτη | Τέσσερεις νέες συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες

κρήτη-τέσσερεις-νέες-συλλήψεις-για-να-781036
Φωτογραφία Αρχείου

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης έγιναν τέσσερεις συλλήψεις στο Ηράκλειο Κρήτης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες (09.08.2021) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 118 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Επίσης, συνελήφθησαν, σήμερα (10.08.2021) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook