Κρήτη | Τέλος στο θρίλερ με τον νεαρό που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στη μέση της πλατείας | Photos

κρήτη-τέλος-στο-θρίλερ-με-τον-νεαρό-πο-811254

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στο κέντρο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κορνάρου, καθώς ένας άνδρας – νεαρή ηλικίας – απείλησε να αυτοπυρποληθεί.

plateia-kornarou4

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που προσπάθησαν να αποτρέψουν τον άνδρα από το να προβεί στην απειλή του.

plateia-kornarou2

Τελικά οι διαπραγματεύσεις των αρχών είχαν αίσια έκβαση, με τη συνδρομή αραβόφωνων διερμηνέων, προκειμένου να μην υλοποιήσει την απειλή του ο Σύρος  ο οποίος είχε περιλούσει τον εαυτό του με βενζίνη, και απειλούσε να ανάψει τον αναπτήρα που κρατούσε στα χέρια του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ζητούσε συνεχώς και ήταν και η αφορμή της ενέργειας του, ήταν να εξασφαλιστεί στέγη για τα ανήλικα παιδιά του, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες και πού ζούσε μέχρι σήμερα η οικογένεια.

Στο σημείο ήταν και τα μέλη της οικογένειας του, η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του πιο συγκεκριμένα, τα οποία τον παρακαλούσαν να μην υλοποιήσει τις απειλές του. Λίγα λεπτά μετά την κάθοδό του, ο απελπισμένος άνδρας βρέθηκε στο πλευρό των δικών του ανθρώπων, με τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook