Κρήτη | Τελευταίο μπάνιο για τουρίστρια – Πνίγηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού

κρήτη-τελευταίο-μπάνιο-για-τουρίστρι-1070871

Την τελευταία της πνοή άφησε σε παραλία της Κρήτης άλλη μία τουρίστρια, που ήρθε στο νησί για να κάνει διακοπές. Πρόκειται για μία 63χρονη Ελβετίδα, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στη θάλασσα του Μακρύ Γιαλλού, το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ήταν γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα, όταν ένα ζευγάρι Ελβετών που είχε ενοικιάσει διαμέρισμα για να περάσει τις διακοπές του στο Μακρύ Γιαλό, κατέβηκε για μπάνιο στην παραλία του κέντρου του Μακρύ Γιαλλού, όπου τα νερά εκεί είναι αβαθή.

Το ζευγάρι μπήκε μαζί στην θάλασσα και μετά από κάποια λεπτά ο άνδρας γύρισε προς την ξαπλώστρα του και ξαναγυρίζοντας το βλέμμα του μπροστά αναζήτησε την σύζυγό του, την οποία δεν μπορούσε να εντοπίσει.

Άμεσα φώναξε τους λουόμενους και τους ρώτησε αν βλέπουν κάπου την σύζυγό του και μετά από μερικά λεπτά αναζήτησης, η γυναίκα εντοπίστηκε πνιγμένη, ίσως παρασυρμένη από τα ρεύματα, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την ακτή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που έσπευσε με ένα φουσκωτό, περισυνέλλεξε την 63χρονη Ελβετίδα και την παρέδωσε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Τα αίτια που οδήγησαν την 63χρονη στον πνιγμό, θα διαπιστώσει η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να γίνει αύριο στο ΠΑΓΝΗ.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook