Κρήτη | Τα αποτελέσματα των rapid tests στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αγίου Νικολάου

κρήτη-τα-αποτελέσματα-των-rapid-tests-στους-εκπ-1161765

Ξεκίνησαν από σήμερα, Παρασκευή, να γίνονται από τον Δήμο Αγ. Νικολάου, σε συνεννόηση με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, τα δωρεάν rapid tests για τους εκπαιδευτικούς Α΄θμιας της περιοχής.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο στην ΑΝΑΤΟΛΗ η συντονίστρια covid του Δήμου Ευαγγελία Φανουράκη, όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα – περί τα 55 – είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με την ίδια, από την ερχόμενη Δευτέρα, κάθε μέρα, στο χώρο του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, θα γίνονται περί τα 50 τεστ στους εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων που έχουν εκδηλώσει τη σχετική επιθυμία μετά τα σχετικά sms που τους απεστάλησαν. Μέχρι τώρα, 180 συνολικά εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας έχουν εκδηλώσει επιθυμία να κάνουν τεστ.

Επίσης, από την ερχόμενη εβδομάδα τεστ θα γίνονται και στους εκπαιδευτικούς των Ειδικών σχολείων της περιοχής που το επιθυμούν.

Μόλις τα τεστ για Πρωτοβάθμια και Ειδικά σχολεία ολοκληρωθούν, θα αρχίσουν, αντίστοιχα, να γίνονται τεστ και στους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής. Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει πάνω από 100, με τις σχετικές δηλώσεις να συνεχίζουν να “τρέχουν”.

Πηγή:anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook