Κρήτη | Σύσκεψη για την κάλυψη του δήμου με δωρεάν wifi

κρήτη-σύσκεψη-για-την-κάλυψη-του-δήμου-311187

Τεχνική σύσκεψη για την κάλυψη με δωρεάν wifi-internet στους δημόσιους χώρους στο Δήμο Οροπεδίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τζερμιάδων με την συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Στεφανάκη των Αντιδημάρχων και

τεχνικών στελεχών στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την ευρυζωνική κάλυψη.

Στην τεχνική σύσκεψη συμμετείχαν επίσης και οι πρόεδροι των κοινοτήτων, Αγίου Κωνσταντίνου, Λαγού, Μαρμακέτων και Μέσα Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, αμέσως μετά την ένταξη του Δήμου στο ευρυζωνικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, -ο πρώτος στην Ελλάδα που εντάχθηκε-, σχεδιάστηκε η υλοποίηση του για την επέκταση κάλυψης με δωρεάν wifi-internet σε δημόσιους χώρους για όλους τους οικισμούς του Δήμου χωρίς εξαιρέσεις. Μάλιστα με την σημαντική βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών, αντιμετωπίζονται σταδιακά οι τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάζονται για την «κάλυψη» όλων των περιοχών λόγω της διασποράς των οικισμών.

«Ο σχεδιασμός μας για την υλοποίηση του προγράμματος σε όλους τους οικισμούς προχωρά κανονικά, παρά τις όποιες τεχνικές δυσκολίες παρουσιάζονται. Το έργο αφορά όλες τις κοινότητες-οικισμούς του Δήμου μας καθολικά και χωρίς καμία εξαίρεση, όπως άλλωστε και

αρχικά έχουμε προσδιορίσει. Μάλιστα οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη πρόεδροι των κοινοτήτων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την υλοποίηση του προγράμματος κάλυψης όλων των περιοχών με ασύρματο δίκτυο wifi, και τους ευχαριστούμε για την συνεργασία καθώς βοηθούν τα τεχνικά συνεργεία στο σχεδιασμό και την περαιτέρω υλοποίηση του έργου».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook