Κρήτη | Συντετριμμένη η γιαγιά της 11χρονης: «Τώρα πλέον θα κλαίω τη μοίρα μου» | Video

κρήτη-συντετριμμένη-η-γιαγιά-της-11χρο-1381340

Είναι η γιαγιά της 11χρονης από την Κρήτη. Της μικρούλας που βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε στα χέρια του θείου και κηδεμόνα της στην δασκάλα της.

Η γιαγιά της 11χρονης της μικρούλας που βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε στα χέρια του θείου και κηδεμόνα της στην δασκάλα της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της (ο θείος του παιδιού) ασελγούσε επάνω στο παιδί.

«Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα μου το έλεγε, δεν το πιστεύω», είπε η 90χρονη

Οι ζωγραφιές της έκρυβαν τον εφιάλτη που εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα της. Μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, μέχρι που την Τρίτη, όπως λέει η γιαγιά της η μικρούλα πήγε και πήρε τα πράγματά της και έφυγε χωρίς να της πει τίποτα.

Η 11χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και αν και η γιαγιά της προσπάθησε να τη δει, για να μάθει από την ίδια τι έχει συμβεί, δεν την άφησαν να δει την εγγονή της.

«Κλαίω τη μοίρα μου»

Στο σπίτι της γιαγιάς, εκεί όπου η 11χρονη έβρισκε καταφύγιο και συνήθιζε να περνά κάποια βράδια, ο χρόνος σταμάτησε πριν δυο μέρες και εκείνη μόνη πλέον, βρίσκει παρηγοριά στις μαντινάδες.

Το κρεβατάκι που κοιμόταν, τα παιχνίδια της είναι όλα εκεί. Το βάρος των αποκαλύψεων είναι ασήκωτο για την 90χρονη γυναίκα.

«Από εδώ και πέρα την μοίρα μου θα κλαίω, δεν ξέρω τι έχει γίνει», δήλωσε η γιαγιά της 11χρονης.

Η μητέρα της 11χρονης έφυγε όταν η μικρή ήταν ακόμη μωρό και ο πατέρας της είχε πεθάνει. Το παιδί ζούσε με τον θείο της, που την είχε υιοθετήσει σε αυτό το κατάλυμα που κατέγραψε η κάμερα του Live news.

Σύμφωνα με την γιαγιά, το κοριτσάκι φώναζε μπαμπά τον θείο της, τον αγαπούσε πολύ και του πήγαινε λουλούδια για να του δείξει την αγάπη της…

«Μπαμπά τον έλεγε και του κουβαλούσε λουλούδια…».

Η γιαγιά που το φρόντιζε και το έκανε μπάνιο, όπως λέει, δεν είχε δει ποτέ τίποτα πάνω στο σώμα της που να της κινήσει τις υποψίες.

«Εγώ το έκανα μπάνιο… Δεν είδα ποτέ τίποτα», είπε.

«Όταν η πόρτα κλείνει δεν ξέρεις τι γίνεται»

Ο θείος και κηδεμόνας της 11χρονης, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και όπως λένε τα ξαδέρφια του, αδυνατούν να το πιστέψουν ότι ασελγούσε και κακοποιούσε το κοριτσάκι, καθώς η εικόνα που έδειχνε προς τα έξω ήταν του στοργικού πατέρα.

«Κάθε πρωί την περίμενε να πάρει το σχολικό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», είπε ο ξάδερφός της.

Ο 58χρονος ήταν χωρισμένος και είχε άλλα τέσσερα ανήλικα παιδιά. Αν και φέρεται να είχε προβλήματα με το αλκοόλ, τα τελευταία χρόνια τα είχε ξεπεράσει σύμφωνα με τους συγγενείς του.

«Ήταν χαρούμενο παιδάκι, αλλά όταν κλείνει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι», δήλωσε στο LIVE NEWS μία γειτόνισσα.

Ο 58χρονος, που αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook