Κρήτη | Συνελήφθη δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα για ζωοκλοπή – Κυκλοφορούσε με κλεμμένο αγροτικό

κρήτη-συνελήφθη-δεύτερη-φορά-μέσα-σε-έ-554699

Το «ίδιο έργο σε επανάληψη» – κάτι που πάντως δεν συμβαίνει συχνά – βλέπουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων, που μέσα σε ένα μήνα, για δεύτερη φορά, συνέλαβαν επ’αυτοφώρω το δράστη ζωοκλοπής.

Περίπου 20 ζώα κλάπηκαν από περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με τους αστυνομικούς να δρουν ακαριαία, εντοπίζοντας το νεαρό δράστη, με καταγωγή από το Μονοφάτσι, ο οποίος είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών για διάφορες υποθέσεις.

Ο δράστης εντοπίστηκε ενώ κινούνταν με κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκαν και τα κλεμμένα ζώα ιδιοκτησίας ενός άνδρα από τις Καμάρες του δήμου Φαιστού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες (13.11.2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς Τ.Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης και της Ο.Π.Κ.Ε Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή οχήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων Ηρακλείου, το χρονικό διάστημα από 17.10.2022 έως και 13.11.2022 ο ημεδαπός αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από περιοχή του Δήμου Ηρακλείου το οποίο απέκρυπτε σε αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας. Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε χθες (13.11.2022) το απόγευμα συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός κατά το χρόνο που μετέβη με το παραπάνω όχημα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και αφαίρεσε από μάντρα-ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού, είκοσι προβατοειδή. Στη συνέχεια τα μετέφερε σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή και έπειτα προσπάθησε να αποκρύψει το εν λόγω όχημα. Άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Τα αφαιρεθέντα προβατοειδή και το όχημα αποδόθηκαν στους παθόντες ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook