Κρήτη | Συνέλαβαν τρεις για ξυλοδαρμό, οπλοκατοχή και ζωοκλοπή

κρήτη-συνέλαβαν-τρεις-για-ξυλοδαρμό-ο-962558
φωτό αρχείου

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου υπόθεση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οι οποίες διαπράχτηκαν 29.03.2021 σε βάρος ημεδαπού στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών επίσης ημεδαπών, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Επιπλέον, δύο από τους δράστες συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, την 29.03.2021 το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου άγνωστα άτομα προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος ημεδαπού και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος του ημεδαπού και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα-Πεδιάδος,  πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και στα ποιμνιοστάσια σε δύο από τους κατηγορούμενους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγια, θήκη φυσιγγίων, τρία μαχαίρια, ράβδος και συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook