Κρήτη | Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου από τη Βιάννο – Αγνοείται 4 ημέρες

κρήτη-συνεχίζονται-οι-έρευνες-για-τον-1237604

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου Αλέκου Παπαδάκη από τη Βιάννο, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά στο χωριό το απόγεμα του Σαββάτου και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Συγγενικά του πρόσωπα τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν στο σπίτι του την Κυριακή με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές και να ξεκινήσουν τις έρευνες για την ανεύρεση του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, πυροσβέστες, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, drone αλλά και εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες των αρχών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 85χρονος πάσχει από άνοια, έμενε μόνος του, ενώ την εξαφάνιση του δήλωσε ο αδελφός του στην αστυνομία την Κυριακή.

Μάλιστα, η οικογένειά του, απευθύνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να καλέσει την αστυνομία.

Ο Αλέκος Παπαδάκης από την Κάτω Βιάννο, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας, έκανε συχνά με τα πόδια την διαδρομή, από το χωριό του έως την Άνω Βιάννο, για τη βόλτα ή τα ψώνια του. Μάλιστα και το Σάββατο, πριν την εξαφάνιση του, κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να κυκλοφορεί με ψώνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook