Κρήτη | Συνεχίζει να δίνει «μάχη» ο 27χρονος Μιχάλης – Ψάχνουν να βρουν πώς έγινε το τροχαίο, το σπαρακτικό μήνυμα της μάνας

κρήτη-συνεχίζει-να-δίνει-μάχη-ο-27χρο-1376204

Πληροφορίες για το πώς έγινε το τροχαίο που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 27χρονου δικυκλιστή στο Ηράκλειο, αναζητά η οικογένεια του νεαρού.

Με αναρτήσεις στα social media, συγγενείς του 27χρονου Μιχάλη, ψάχνουν απαντήσεις για το πώς ο νεαρός βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο πρανές του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαζίου (δείτε ΕΔΩ)

Σπαρακτικό το μήνυμα της μητέρας του, η οποία απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει πώς έγινε το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί της.

«Είναι το παιδί μου, η ζωή μου όλη, είναι ο λόγος που ζω» αναφέρει η γυναίκα και τονίζει πώς ο γιος της θα βγει νικητής στη μάχη που δίνει στην εντατική.

Ο 27χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο αφού έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άνδρας εξετράπη της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να περάσει την προστατευτική μπάρα και να βρεθεί στο πρανές του δρόμου.

Περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο μοτοσικλετιστής, ηλικίας 27 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο μοτοσικλετιστής φορούσε κράνος.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook