Κρήτη | Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με τον Π.Α.Σ Μινωική

κρήτη-συνάντηση-κλιμακίου-του-κκε-με-τ-1478576

Συνάντηση με τον Π.Α.Σ Μινωική Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Φίλιππος Τσιαπάρας στέλεχος της ΚΝΕ και μέλος της ομάδας αθλητισμού του ΚΚΕ.

Στην συζήτηση αναδείχτηκε η συμβολή των προσφύγων από την Μικρά Ασία και στο εργατικό κίνημα αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με την ίδρυση ομάδων όπως η Μινωική. Ο Νίκος Διλβόης μέλος του ΔΣ (γενικός αρχηγός) αναφέρθηκε στα προβλήματα του Συλλόγου λόγω της χρόνιας υποχρηματοδότησης, συνολικά στις δυσκολίες που αντιμετωπίσουν οι ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και στην συμβολή του συλλόγου στην τοπική κοινωνία καθώς αποτελεί διέξοδο για άθληση εκατοντάδων παιδιών της περιοχής.

Το ΚΚΕ από την πλευρά του στηρίζει με κάθε τρόπο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που λόγω της οικονομικής κρίσης και της γενικευμένης ακρίβειας αλλά και των απαιτήσεων για την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων έχουν οδηγήσει στην όξυνση των σοβαρών χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ταυτόχρονα ανέδειξε την ανάγκη άμεσης τακτικής επιχορήγησης από το κράτος ώστε καλυφθούν τα πάγια έξοδα των αγώνων όπως διαιτητών, γιατρών κλπ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook