Κρήτη | Συνάντηση Καραμανλή – Κεφαλογιάννη – Αρναουτάκη για τον ΒΟΑΚ

κρήτη-συνάντηση-καραμανλή-κεφαλογι-1203366

Ζητήματα που αφορούν τον Βόρειο Οδικό Άξονα καθώς και όλα τα έργα για τα οποία έχει αρμοδιότητα το Υπουργείο Υποδομών στην Κρήτη, συζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Αθήνα.

Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού για τα έργα που αφορούν την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, το Ταμείο Ανάκαμψης και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ο κ. Αρναουτάκης είχε επίσης συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη αρμόδιο για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ καθώς και με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο. Στην ατζέντα της συνεργασίας ήταν τα έργα και οι προτεραιότητες στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα έργα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 καθώς και τα έργα που προωθούνται στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 2021-2027.

zarpanews.gr

One thought on “Κρήτη | Συνάντηση Καραμανλή – Κεφαλογιάννη – Αρναουτάκη για τον ΒΟΑΚ

  1. Επαναλαμβάνω αυτό που ανέφερα στο σχόλιο μου πριν 3 χρόνια, όταν κατέβηκε ο Σπιρτζης του ΣΥΡΙΖΑ παρέα με την αρσενική γριά τον Σταθάκη και τον μεγάλο νταουλιέρη Τσίπρα με το σκυλάκι του τον σφακιανό βοσκό και έδειχναν μακέτα του ΒΟΑΚ, και έλεγαν τα λεφτά έχουν βρεθεί και ξεκινάνε σύντομα κλπ, ότι και μέχρι την Δευτέρα Παρουσία να περιμένετε ΒΟΑΚ δεν πρόκειται να δείτε, μερικά μπαλώματα για να σας ξεγελάσουν για τα ψηφαλακια ναι, αλλά ΒΟΑΚ ΟΧΙ, το ίδιο λέω και τώρα, μην τους πιστευτέ, είναι πολιτικά παιχνίδια. Αντιθέτως οποιος σας τάζει ΒΟΑΚ ρίχνετε του μαύρο γιατί σας κοροϊδεύει ασύστολα. Γιατί δεν θα δείτε ΒΟΑΚ ? Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας ( λόγω ηλιθιότητας του λαού και του διχασμού και μίσους που τους έχουμε επιτρέψει να σπείρουν ανάμεσα μας ), είναι φεουδαρχικό φίλοι μου, δηλαδή 15 οικογένειες κάνουν κουμάντο για τα πάντα στη χώρα, εμείς τους το έχουμε επιτρέψει και γιαυτο δεν δίνει κανείς σημασία σε εμάς ούτε στις ανάγκες μας, ούτε στην σωστή εκπαιδευση, στην ασφάλεια από Τουρκία, στην συνέχεια του Εθνους, της κουλτούρας, θρησκείας, ιστορίας, και εθίμων. Πως το ξέρω ? Η δημοκρατια είναι πολίτευμα συμετοχης. Δεν υπάρχουν πολιτικοί υπεράνω νόμου ! Εδώ όλοι οι πολιτικοί έχουν ….άσυλο για να παρανομούν ατιμώρητα. Ο λαός δεν συμετασχει πουθενά για 4 χρόνια, οι πολιτικοί είναι το απόλυτο κουμάντο και εμείς μόνο μπορούμε να διαδηλώνουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, η μόνη φορά που συμμετάσχουμε είναι μια μέρα ( εκλογές ) για να εδραιώσουμε κάποιον άρχοντα πάλι, δίνοντας του την απόλυτη εξουσία να μεταχειρίστηκαν τη χώρα όπως αυτός προσωπικά γουστάρει για αλλά τέσσερα χρόνια. Ο ΒΟΑΚ είναι η επιθυμία του λαού και γιαυτο θα τον εκμεταλευωντε αλλά δεν θα γίνει ποτέ. Αν νομίζεται ότι είμαι αριστερός η μεγαλύτερη επιθυμία μου θα ήταν να δω ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ φυλακή για όλα τα κακά που έχουν φέρει στη χώρα, και είναι πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook