Κρήτη | Συλλήψεις για τον εμπρησμό των πανάκριβων μηχανημάτων

κρήτη-συλλήψεις-για-τον-εμπρησμό-των-π-779112

Στη σύλληψη ενός 28χρονου που κατηγορείται για το την φωτιά που εκδηλώθηκε σε έξι χωματουργικά μηχανήματα, στην Ιεράπετρα Λασιθίου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, υπόθεση  εμπρησμού που διαπράχθηκε προχθές (04.12.2018) το βράδυ σε επιχείρηση, στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος  κατηγορείται για εμπρησμό.

Ειδικότερα, προχθές (04.12.2018) το βράδυ άγνωστο άτομο, προκάλεσε πυρκαγιά σε έξι χωματουργικά μηχανήματα, επιχείρησης ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τριών μηχανημάτων.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και την εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου  σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Περιφέρειας Κρήτης και της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε προβεί στην εν λόγω ενέργεια του εμπρησμού στην επιχείρηση του 52χρονου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οι  ανωτέρω Υπηρεσίες και συνελήφθη ο 28χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook