Κρήτη | Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χερσόνησο και Ιεράπετρα

κρήτη-συλλήψεις-για-ναρκωτικά-σε-χερσ-999483

Συλλήψεις για ναρκωτικά έγιναν σε Ηράκλειο και Λασίθι το βράδυ της Πέμπτης στις περιοχές της Χερσονήσου και της Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Από τους ελέγχους κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (06.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (06.08.2020) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 ΛΑΣΙΘΙ
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (06.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, δύο (2) αλλοδαποί  κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες (06.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε  έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook