Κρήτη | Συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης

κρήτη-συλλήψεις-για-μικροποσότητες-κ-1145895
Φωτό αρχείου

Συνελήφθη χθες (08.07.2021) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Ηρακλείου αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες (08.07.2021) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ένα ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν από μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook