Κρήτη | Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

κρήτη-συλλήψεις-για-κλοπές-και-ναρκωτ-966648

Εξιχνιάστηκαν την Κυριακή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα και επιχειρήσεις,  στο Ηράκλειο. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή και  σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και Τελωνειακού κώδικα. Επιπλέον, συνελήφθη και 43χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και Τελωνειακού κώδικα

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 40χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.12.2019 έως την 16.02.2020 είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα, ενώ με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή οικία της 40χρονης με τον 43χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 180 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, μικροποσότητα ηρωίνης, 72 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook