Κρήτη | Όλοι στους δρόμους για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Tεράστια η συμμετοχή στο συλλαλητήριο | Video + Photos

κρήτη-όλοι-στους-δρόμους-για-το-νοσοκο-1621004

Με τεράστια συμμετοχή πολιτών της Ιεράπετρας και όχι μόνο εξελίσσεται το συλλαλητήριο υπέρ της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η κεντρική πλατεία της πόλης έχει γεμίσει με κόσμο ο οποίος εξακολουθεί να προσέρχεται και πρόκειται να ακολουθήσει πορεία προς το Νοσοκομείο.

12:20 – Μια ανθρώπινη αλυσίδα «αγκάλιασε« το Νοσοκομείο Ιεράπετρας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στην προσπάθεια υποβάθμισης

12:00 – Στο Νοσοκομείο χιλιάδες κόσμου μετά την πορεία μέσα στην Ιεράπετρα

11:45 – Ξεκίνησε η πορεία προς το Νοσοκομείο

11:40 Δείτε και ακούστε την συγκλονιστική ομιλία του αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ΕΔΩ

11:10 / Κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία της Ιεράπετρας

Μαθητές του 1ου Λυκείου

Κλειστό το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Φερμών
Υπό κατάληψη το Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια προς τους ιθύνοντες που χειρίζονται τη Δημόσια Υγεία στη χώρα μας και έχουν σκοπό να πλήξουν την ύπαρξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, καταργώντας τις κλινικές που σήμερα υπάρχουν και λειτουργούν και μετατρέποντάς το σε «ίδρυμα χρονίως πασχόντων».

«Δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε σε όλες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, με στόχο την υπεράσπιση του μοναδικού νοσοκομείου που εξυπηρετεί ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Κρήτη. Οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και των δομών τους θα παραμείνουν κλειστές από την έναρξη του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου (σ.σ. σήμερα) στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, στις 11 π.μ., και καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό “παρών”».

radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook