Κρήτη | Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τόπο που έχασαν την ζωή τους ο Χρήστος κι ο Μαρίνος

κρήτη-συγκλονίζουν-οι-μαρτυρίες-όσων-1321016

Βαρύ έχει πέσει το πέπλο της οδύνης στην τοπική κοινωνία, που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την διπλή τραγωδία που εκτυλίσσεται από το βράδυ της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας.

Μια «απόκοσμη σιωπή» επικρατεί στην περιοχή, ενώ συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στην κάμερα του Cretalive, όσων βρέθηκαν στον τόπο που έχασαν την ζωή τους θείος και ανιψιός, ο 16χρονος Χρήστος Γουμενάκης κι ο 50χρονος Μαρίνος Γουμενάκης.

«Ευτυχώς που δεν θρηνούμε και τρίτο νεκρό» επισημαίνουν χαρακτηριστικά αναφερόμενοι στο γεγονός ότι τα άψυχα σώματα των δύο αντίκρισε πρώτος στη μοιραία δεξαμενή ο δίδυμος αδελφός του Χρήστου!

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής το τελευταίο αντίο στους δύο αδικοχαμένους, θείο και ανιψιό.

cretalive.gr 

2 thoughts on “Κρήτη | Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τόπο που έχασαν την ζωή τους ο Χρήστος κι ο Μαρίνος

  1. Και σε αυτή την περίπτωση έφυγε το παιδί και ο θεός του από έλλειψη γνώσης και ενημέρωσης του αντικειμένου που ασχολούνταν κει η τη στιγμή, όπως χιλιάδες αλλά ατυχήματα στη χώρα μας, με ανατροπές τρακτέρ, με ηλεκτροπληξίας, με πτώσεις απο σκαλωσιές κλπ. Μια τόσο απλή λύση, όσο η τοποθέτηση ενός μεγάλου κρουνού περίπου 100 χιλιοστών στην πλευρά στο πάτο της δεξαμενής θα εδειαζε εντελώς την δεξαμενή και θα μπορούσε επίσης να πλυθεί αν ρίχνουμε νερό από πάνω και στα τύχω άτε και να βγαίνει το νερό από τον κρουνό μέχρι να καθαρίσει από τα υπολείμματα η δεξαμενή, μετά αφήνουμε ανοικτό το καπάκι και βάζουμε και ένα ανεμιστήρα να σπρώχνει αέρα μέσα για μια μέρα και στη συνέχεια κανονικά πρέπει να μετρήσουμε το οξυγόνο στη δεξαμενή πριν μπούμε η να μπούμε με μπουκάλα οξυγόνου όπως οι δύτες !
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια για τους νεκρούς !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook